Fotvård

Foten är en flexibel kroppsdel med uppgift att stödja kroppen. Den är ditt viktigaste transportmedel och tar dig ca 3 200 km per år. För att fungera optimalt behöver fötterna kärleksfull omvårdnad. Att bry sig om sina fötter är ingen lyx. Det är en positiv nödvändighet!

Fotvård är ett ypperligt komplement till personalvårdande insatser. Arbetsgivare som har personal som går och står mycket kan som ett komplement till eventuella träningskort även boka tid hos en fotvårdsspecialist. Fötterna är ett av personalens viktigaste arbetsredskap för hur vi än vrider och vänder oss så kommer vi ingenstans utan våra fötter.

Om vi inte sköter om vår kropp som en helhet så finner vi aldrig en total harmoni i vår kropp. Allting är avhängigt varandra, har du ont i nacke, axlar, rygg eller ben behöver detta inte vara på grund av akuta belastningsskador. Det kan vara så enkelt att dina skor är felaktiga, att du har en snedställning på dina fötter eller att dina fötter kräver omvårdnad.

Det är särskilt viktigt för diabetiker att sköta om sina fötter. För att minimera skadorna och undvika mycket drastiska komplikationer är det av yttersta vikt att de kontinuerligt går på fotvårdsbehandlingar.

Fotvård är viktigt för både unga som gamla, men börjar man ta hand sina fötter ju yngre man är desto bättre är det. Då kan man undvika många av de besvär som annars kommer när man blir äldre.

Klassisk fotvårdsbehandling
Innefattar mjukgörande fotbad, filning, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta. En lätt fotmassage ingår.

Pris: 595 kr / ca 50 min


Registrera dig - boka online!
Registrera dig för att kunna boka tider!

Beställ ett presentkort!
Beställ ett presentkort!
Den perfekta gåvan!
Beställ ett friskvårdskort!
Enkelt & smidigt samt att du får upp till 20% rabatt på behandlingarna!
Nyhetsbrev